Register

Display multiple results without pressing EXE

Discuss issues related to the Casio Basic Language
Junior Member
Posts: 1
Joined: Sun Jan 29, 2017 6:32 pm
Calculators: Casio fx-9860 GII SD

Display multiple results without pressing EXE

Postby seron » Sun Jan 29, 2017 6:42 pm

On the fx-9860GII is there a way to display all results at once without pressing EXE after each intermediate result?

On the old fx-4500P it is possible to just press EXE if whatever old variable value should be used unchanged, i.e. no need to retype the value. On the fx-9860GII this seems not possible and a retype is required. Is there a way around this?
My calculators: fx-4500P, fx-9860GII SD

Senior Member
User avatar
Posts: 100
Joined: Sun Mar 27, 2016 10:24 am
Location: France
Calculators: Casio Afx 1.0, Casio fx-9860 GII, Casio fx-CG 50

Re: Display multiple results without pressing EXE

Postby cakeisalie5 » Sun Feb 12, 2017 2:37 am

Are you talking about Basic programs? If it is the case, you can just use the mi-locate/mi-console method:

Code: Select all
'Ensure the console mode starts from bottom
"":"":"":"":"":"":""

'Display the variables
'There can be as many displays as you want, even if more than six is useless
"":Locate 1,7,A
"":Locate 1,7,B
"":Locate 1,7,C

'Display the last thing with user confirmation
D[disp]
Part of the Planète Casio community (FR) - main author of the P7 project - libp7 - libg1m - FONTCHARACTER reference

Return to Casio Basic Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest